Prvi vzpon jubilejne sezone je za nami. Med ženskami je na cilj najprej pritekla Helena Javornik, še pred njo pa Mitja Mesarič.

Prosimo vse tekmovalce, še posebej pa tiste, ki so se nam pridružili prvič, da preverijo vnesene osebne podatke in po potrebi prijavijo napake. Prosimo, da se nam oglasita Žan Hanžel in Žiga Kelner zaradi ureditve osebnih podatkov. Prav tako prosimo tekmovalca, ki je izpolnil prijavni obrazec številka 754, da se nam oglasi. V rezultatih manjkajo dosežki treh udeležencev. Če ste bili na vzponu, pa vašega rezultata ni objavljenega, nas prosimo v skladu z napotki za sporočanje napak v rezultatih kontaktirajte, da zadeve spravimo kar najhitreje v red.

Izžrebanci za pico pizzerije Tottapizza so Darjan Klobasa, Nace Malovič in Jasna Petrič.
Izžrebanca Press clipping za kapo Bjorn Daehlie sta Nika Petelinšek in Matej Rus.
Izžrebanca za paket LUŠTA Tovarnice sladkosti sta Sebastjan Kovačič in Radivoj Zavec.

Izžrebanca za kapo obveščamo, da nagrade podeljujemo ob vsakem naslednjem vzponu po žrebanju 15 minut pred startom. Nagrado lahko prevzame samo izžrebanka oziroma izžrebanec.

Picerija Tottapizza vsem udeležencem 10. ZPPP s predložitvijo štartne kartice v času trajanja zimskega Pokala nudi 20% popusta na vse vrste pizz iz redne ponudbe.

Fotogalerija
Video posnetek–>